OSNOVANO 1992. godine

Servis komercijalnih vozila

Naše iskustvo je najbolja preporuka

Poseban akcenat stavljamo na vozila kojima obavljate Vašu delatnost. Ovoj oblasti posvećujemo dodatnu pažnju kao Vaš pouzdan partner na putu ceneći Vaše vreme i novac.

Vlasnici komercijalnih vozila iz grupe FIAT PROFESSIONAL nemaju ni jedan razlog da ne povere svoje vozilo profesionalcima koji su ovlašćeni i sertifikovani od strane proizvođača.

Naše dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti dozvoljava nam da sa sigurnošću možemo prihvatiti bilo koju marku i tip komercijalnog vozila na servisiranje.

Na raspolaganju Vam stojimo sa četiri teretne makazaste dizalice od 3,5 i 5 tona, tri kanala, posebno opremljen boks za brze intervencije, specijalne alate, dijagnostičke uređaje najnovije generacije i stručno osoblje na prijemu koje će profesionalno sagledati Vaš problem na vozilu

Naš tehnički tim koristeći logističku podršku FIAT PROFESSIONAL i uz redovno usavršavanje i praćenje najnovijih tehnička dostignuća u auto servisnoj delatnosti  u mogućnosti je da reši i tako reći nerešivi problem na Vašem vozilu.